Resepi Coklat Ganache Untuk Bunga

Resepi Coklat Ganache Untuk Bunga

Delicious, fresh and tasty.

Resepi Coklat Ganache Untuk Bunga. Selain coklat dan krim, sering dijumpai beberapa bahan lain seperti. Coklat yang biasa digunakan adalah Dark Cooking Coklat (DCC).

CORETAN DARI DAPUR: KEK BUAH LEMBAB TERBAIK
CORETAN DARI DAPUR: KEK BUAH LEMBAB TERBAIK (Florence Carlson)
Dessert yang mudah, kerana kita tak perlu bakar guna oven. Memandangkan sy rase sy dh besar, rase mcm tak perlu dah nak mintak ibu ayah belikan kek hari jadi lagi, (huhu). so I've planned to bake my own cake for my family, to celebrate my birthday. Terima kasih kepada Cikgu Suraya, tuan punya blog untuk resepi kek.

Lapisan kelima, tuang coklat ganache. *saya masukkan mousse coklat dalam piping bag supaya Selain resepi kek coklat, kami juga mempunyai beberapa resepi kek yang mendapat perkongsian Resepi Kek Pandan Gula Melaka.

Peruntukannya berbeda, karena itu membuat ganachenya pun berbeda.

BISKUT TART COKLAT - CikCappuccinoLatte

‚ąöResepi Kek Coklat Puding Karamel

Aku.Zack Cakery: Resepi Whipped Chocolate Ganache (Coklat ...

Naiz World: Kelas kek Coklat Ganache.

Kelas ukiran buah & coklat: Kelas Hiasan Kek dari Coklat ...

Dapur NZ ***: Gubahan Coklat & Bakul Gula-gula

Food, Lifestyle, Education, Parenting, DIY | CaraResepi

Pretty Choc Homemade Chocolate & Cakes: Hantaran ...

Resepi Kek Coklat Moist Bakar Sukatan Cawan

Untuk topping, anda boleh lakukan sesuatu yang kreatif untuk menambahkan rasa dengan meletakkan bahan-bahan lain seperti ganache coklat, cheese, sprinkles dan sebagainya. Kalau anda mahu mengukus kek coklat, boleh lihat caranya di sini >> Resepi Kek Coklat Kukus. Untuk menghiburkan hatinya, sebaik pulang dari pejabat petang semalam saya buatkan sebiji kek coklat kegemarannya untuk di nikmati dengan keluarga dan kawan-kawan.