Resepi Coklat Ganache Cadbury

Resepi Coklat Ganache Cadbury

Delicious, fresh and tasty.

Resepi Coklat Ganache Cadbury. Sebenarnya, boleh gunakan apa-apa saja jenis coklat kegemaran masing-masing. Selepas Cadbury diselimutkan atau ditindih di atas coklat tadi, ambil cawan sila tekapkan!

RASA-RASA SELERA PUTERI MANJA: KEK LAPIS COKLAT CADBURY ...
RASA-RASA SELERA PUTERI MANJA: KEK LAPIS COKLAT CADBURY ... (Mabel Chavez)
Jangan lupa, sediakan cawan atau bekas bulat untuk buat bentuk roti yang ideal! Daftar catatan lengkap resep untuk ibu rumah tangga bahan membuat coklat. coklat ganache sangat mudah disediakan dan sering digunakan untuk hiasan kek atau topping. seperti resepi yang saya share ini juga menggunakan coklat ganache sebagai topping. sebenarnya resepi ini boleh kita jumpai dalam buku resepi atau carian google kerana sudah banyak yang share. Panaskan sehingga coklat masakan menjadi cair dengan menggunakan kaedah double boiling.

Peruntukannya berbeda, karena itu membuat ganachenya pun berbeda.

Kena pulak dengan ganache coklat yang mengancan tu. ganache yang halus dan licin. rasa krim coklat pula macam aiskrim. sedap sekali!.

ADNAZTHIE-KEK: Kek Aiskrim Coklat

cuppiesholic: Kek Kukus Pelangi

ADNAZTHIE-KEK: Pandan Layer Cake

Farra.N.♥: Buat Sendiri Kek Birthday Kat Rumah!

Resepi Kek Batik Melting Versi Biskut Lembut Macam Kek ...

Welcome 2 :: CC Strawberry + Cadbury ~ Hamizah

Resepi Tauhu Bergedil | Iluminasi

cuppiesholic: Kek Kukus Pelangi

Aku.Zack Cakery: Resepi American Chocolate Cake

Saya campurkan sedikit dengan coklat gelap untuk lebih rasa coklatnya. Resepi choco jar dengan menggunakan coklat Cadbury ni sedap dan mudah. Coklat dan minyak dah bersatu tunggu sejuk.