Resepi Coklat Ganache Brownies

Resepi Coklat Ganache Brownies

Delicious, fresh and tasty.

Resepi Coklat Ganache Brownies. Ganache memiliki pelbagai fungsi seperti hiasan ataupun menyalut kek atau penambah perasa kepada puding atau kek. Coklat itulah yang disebut dengan coklat ganache.

Resepi Banana Chocolate Cake
Resepi Banana Chocolate Cake (Thomas Vega)
Tetapi setelah saya membuat brownies coklat panggang sendiri, saya berfikir kenapa tidak mencoba untuk membuat Brownies Kukus Coklat sendiri Bahkan diantara resep kue brownies lainnya, versi kukus dengan rasa coklat ini yang paling banyak dicari. Entah itu brownies kukus sederhana yang dibuat ala kadarnya, brownies topping keju, brownies coklat, brownies kopi, brownies pandan, pondan brownies. Resep Brownies Kukus - Brownies merupakan kue berwarna cokelat gelap dan bercita rasa Bagi yang suka brownies dengan tekstur demikian, brownies kukus adalah pilihan yang tepat.

Ayuh ke dapur dan cuba resepi kek coklat power ini!

Resep brownies kukus coklat ini merupakan salah satu jenis kue basah yang banyak digemari oleh semua kalangan masyarakat, mulai dari anak-anak, remaja, sampai orang tua.

Rahel Blogspot: Tat Coklat Strawberi

Seribu satu macam resepi: Kek Brownies Kukus

Nina Mahdar: RESEPI KEK BATIK MILO

Saturday Baking Project : Resepi Brownies Coklat | Iceboxrivet

Chewy Choc Chip Cookies ala Subway yang sangat sedap ...

Airtangan Cik Siti: Kek Coklat IV

Resepi Kek Coklat Kukus Mudah

Resepi di bawah kategori Kek

Resipi Kek Coklat Bakar|Chocolate Cake With Peanut Butter ...

Brownies sebenarnya berasal dari Amerika Syarikat dan sangat popular di negara itu. Resep Brownies Chocolatos Kukus - Sepertinya brownies kukus kini sudah menjadi salah satu kue basah yang di sukai banyak orang. Selain daripada brownies kedut coklat yang diletakkan badam, anda boleh hias topping nya dengan aneka pilihan yang anda mahu seperti sos.