Resepi Coklat Ganache Ringkas

Resepi Coklat Ganache Ringkas

Delicious, fresh and tasty.

Resepi Coklat Ganache Ringkas. Memandangkan sy rase sy dh besar, rase mcm tak perlu dah nak mintak ibu ayah belikan kek hari jadi lagi, (huhu). so I've planned to bake my own cake for my family, to celebrate my birthday. Resepi oleh Chef Hanieliza Kamarudin via MAHN.

Chef Obie Kelas Masakan 1001 Info & Resepi: TEMPAHAN KEK
Chef Obie Kelas Masakan 1001 Info & Resepi: TEMPAHAN KEK (Travis Patrick)
Resepi Aiskrim Coklat ini kiriman Kak Raja. Bahan yang digunakan untuk ayam masak kicap ni pun yang paling ringkas saya guna. Takpun yang duk berdua je dengan suami kat rumah bolehla cuba resepi ringkas ayam masak kicap nih.

Sedangkan untuk krimnya, asalnya yang digunakan adalah heavy cream.

Actually kakak saya pernah try buat kek coklat Next time saya nak cuba buat resepi kek coklat ni menggunakan kaedah waterbath pula.

Resepi Kek Coklat Indulgence Azlita Masam Manis - Resepi BB

Resepi Kek Coklat Indulgence Azlita Masam Manis - Resepi BB

8 Resepi Kek Mudah & Sedap Masak Guna Periuk Nasi (Rice ...

Resepi Kek Batik Milo Ringkas dan Lazat | Iluminasi

Aku Bukan Masterchef: Resepi 279 : Chocolate Torte Cake

Food, Lifestyle, Education, Parenting, DIY | CaraResepi

zuhaiza.blogspot.com: Resepi Viral Kek Coklat Brulee

From Bakery 2 Embroidery: Shortening Buttercream

Resepi Kek Batik Milo Ringkas dan Lazat | Iluminasi

Memandangkan sy rase sy dh besar, rase mcm tak perlu dah nak mintak ibu ayah belikan kek hari jadi lagi, (huhu). so I've planned to bake my own cake for my family, to celebrate my birthday. Tapi bisa juga digunakan jenis krim lain seperti whipped cream atau fresh cream (creme freiche). Ganache memiliki pelbagai fungsi seperti hiasan ataupun menyalut kek atau penambah perasa kepada puding atau kek.