Resepi Donut Azlina Ina

Resepi Donut Azlina Ina

Delicious, fresh and tasty.

Resepi Donut Azlina Ina. Donut oo Donut, siapa yang tak suka donut? Ada pelbagai jenis donut, dari yang gula biasa hinggalah pelbagai jenis topping.

214 Best Airtangan Azlina Ina images | Food recipes, Cake ...
214 Best Airtangan Azlina Ina images | Food recipes, Cake ... (Beatrice Goodman)
Donut sememangnya amat menjadi kegemaran ramai orang dan kuih donat ini biasanya dimakan ketika sarapan pagi atau pun minum petang. Resepi donat ni simple je dan boleh di buat kar rumah dengan senang. Kuih ini juga mempunyai bermacam versi seperti tanpa yis, ada yang tanpa uli, ada gula, kosong, perisa coklat dan sebagainya.

Terutamanya bagi yang first timer, kadang-kadang ada yang menyerap banyak minyak, mengecut selepas digoreng.

Apatah lagi, kalau time masak kat dapur tu.

Brownies kedut | Airtangan Azlina Ina | Pinterest ...

Topping Coklat | Resepi Azlina Ina | Cake recipes, Cupcake ...

149 Best Resepi Azlina Ina images in 2019 | Baking, Cake ...

214 Best Airtangan Azlina Ina images | Food recipes, Cake ...

Pin by KuEida ElHakim on Resepi Viral Azlina Ina | Tart ...

Donut coklat leleh lava | Airtangan Azlina Ina in 2018 ...

149 Best Resepi Azlina Ina images | Food recipes, Cake ...

149 Best Resepi Azlina Ina images | Food recipes, Cake ...

Donut super gebu | Airtangan Azlina Ina in 2019 ...

Bahan dan cara untuk resipi buat donut yang gebu dan cantik. Walaupun nampak mudah, sebenarnya ada beberapa masalah yang biasa dihadapi masa nak membuat donut. Ya, ianya memang senang dibuat, tetapi untuk menghasilkan sesuatu donut yang gebu, ianya memerlukan rahsia dan resepi tertentu.